Cos

CUM PLASEZ O COMANDA?

Pentru a plasa o comanda prin intermediul magazinului online XpressMag puteti sa va inregistrati cu o adresa de mail valida sau puteti sa ne furnizati doar informatiile strict necesare finalizarii comenzii.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda faceti click pe butonul "Finalizeaza cumparaturile".

Daca v-ati inregistrat aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi, alte informatii detaliate pot fi gasite accesand contul meu.

Comanda telefonica sau prin Chat XpressMag:

Pentru comanda telefonica sunati la numarul de telefon: 0722 444 744. Puteti accesa serviciul de Chat si veti fi sunat inapoi imediat ce un operator va fi disponibil.

Comanda se inregistreaza pe baza codurilor produselor dorite. Codul de produs XpressMag se regaseste sub numele produsului.

Comanda la sediu:

Comenzile la Sediul XpressMag se pot plasa oricand in timpul programului de lucru.

CUM PLATESC?

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Toate preturile contin TVA.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website